Pozicion Vakant

NJOFTIM PËR POZICION VAKANT Asclepius Korca Medical Center Pozicioni: Infermier/e Profili i Kandidatit: I diplomuar në një nga Universitetet e […]

Fzt. Dimitrios Andritsis

  Departamenti: Fizioterapi Specialiteti: Fizioterapi   Edukimi: Diplomuar nga Liceu i Kosturit, Greqi -1996- Diplomuar nga Instituti Paster në Selanik, […]

Ortopedi

Shërbimi ortopedik përfshin parandalimin dhe trajtimin e deformimeve të lindura dhe të fituara të sistemit muskuloskeletal, diagnoza dhe trajtimi i […]

Panagiotis Tsiaousis MD,MSc

Departamenti: Kirurgji e përgjithshme Specialiteti: Kirurgji e përgjithshme   Edukimi Diplomimi në “Mjekësi” Universiteti Aristoteli i Selanikut (2001), Vlerësimi “Shumë […]

George Tsiaousis MD, MSc

Departamenti: Kardiologji Specialiteti: Kardiologji   Edukimi  Diplomimi në “Mjekësi” Aristotel Universiteti i Selanikut,GR Vleresimi final Shkelqyer 8.56/10        […]

Kardiologji

  Ne krenohemi me Departamentin tonë të Kardiologjisë gjatë këtyre viteve. Filloi të funksionojë në një kohë kur pacientët kardiakë […]

Kardiologji

Ne krenohemi me Departamentin tonë të Kardiologjisë gjatë këtyre viteve. Filloi të funksionojë në një kohë kur pacientët kardiakë po […]

Dr. PhD Ilias Kiriazidis

Departamenti: Ortopedi Specialiteti: Ortopedi   Edukimi Diplomuar nga Liceu i përgjithshëm Argos Orestiko, Kostur  – Qershor 1994- Studimet Mjekësore në […]

Fizioterapi

Fizioterapia është shkenca e rehabilitimit,  profesion i kujdesit shëndetësor, i cili synon rivendosjen e lëvizjeve funksionale dhe rritjen e cilësisë […]