ASCLEPIUS KORCA MEDICAL CENTER
ASCLEPIUS KORCA MEDICAL CENTER
SHERBIMI MJEKESOR TEK I CILI MUND TE BESONI
World Class Equipments
World Class Equipments
Best equipment to provide the patients with Best medical facility and protection available nowadays.

Mjekët Tanë

Njihuni me mjekët tanë sipas specialitetit.
Më shumë

Shërbimet tona mjekësore

Shërbimet mjekësore që ofrojmë për ju.
Më shumë

Rezervo

Rezervoni një takim në klinikën Asclepius.
Më shumë

TE INTERESUAR? REZERVONI VIZITEN TUAJ

DREJTUESI MJEKSOR

Panagiotis Tsiaousis MD,MSc

Dr. Panagiotis Tsiaousis, Kirurg i Përgjithshëm, Drejtues Mjekësor i Klinikes Asclepius.

Diplomuar ne Shkollën Mjekësore “Universiteti Aristoteli i Selanikut”, Greqi.

Diplomë Master në "Metodologjinë e Kërkimit Mjekësor", "Universiteti Aristoteli i Selanikut", Greqi.

Diplomë Master në "Menaxhimin e Njësive të Kujdesit Shëndetësor", "Universiteti Hellenic Open", Patras, Greqi.

Specializim në Kirurgjinë e Përgjithshme në Klinikën e II-të Kirurgjikale të Shkollës Mjekësore “Aristoteli i Selanikut”, “Spitali i Përgjithshëm G.Gennimatas, Selanik, Greqi.

Nënspecializim në Kirurgjinë e Traktit Gastrointestinal të Poshtëm, Spitali i Shën Markut, Londër, Angli.

Nënspecializim në Kirurgjinë e Gjëndave Endokrine, Spitali Katolik, Romë, Itali.

Kirurg i Përgjithshëm i Akredituar i Shtetit Shqiptar.

Kryen ndërhyrje kirurgjikale në "Geniki Kliniki EUROMEDICA" Selanik, Greqi që nga viti 2010.

Shërbimet Mjekësore

Ekzaminime Klinike

Ekzaminime Klinike

Stafi mjekësor përbëhet nga mjekë të huaj me eksperiencë shumëvjecare
Learn More
Analiza Laboratorike

Analiza Laboratorike

Laboratori ofron ekzaminimet: biokimike, imunologjike dhe mikrobiologjike.
Learn More
Fizioterapi

Fizioterapi

Rehabilitimi i patologjive muskuloskeletike
Më shumë
Partnere Bashkepunimi

Partnere Bashkepunimi

PhD Trifon Kiratzidis

ORL, Specialist
Specializimi në kirurgjinë e kokës, qafës dhe kafkës, Spitali Fulda Staedishe

Krijuesi i Njësisë së Parë të Transplantimit Otologjik në Greqi, në Spitalin Veria 1992
Krijuesi i Qendrës së Parë të Implantit Koklear në Greqi, në Spitalin Veria 1993

Shpikësi i teknikës Veria për Implantimin Cochlear. 1996
Shpikësi i procesorit të parë të fjalës BTE wireless. 2001
(RONDO u zhvillua në 2013 bazuar në këtë shpikje)

SPECIALITETET MJEKESORE

Pediatri

Pediatri

Departamenti i Pediatrisë i shërben gjithë pacientëve të vegjël duke u kujdesur për shëndetin e tyre.
Kirurgji e përgjithshme

Kirurgji e përgjithshme

Kirurgjia e përgjithshme trajton patologjitë kirurgjikale të aparatit tretës, të paretit abdominal, gjëndrave endokrine, tumoret etj.
Më shumë
Ortopedi

Ortopedi

Diagnoza dhe trajtimi i patologjive të kolonës vertebrale, gjymtyrëve, artikulacioneve, etj.
Më shumë
Kardiologji

Kardiologji

Vizitë mjekësore, EKG, ECHO, Monitorim HOLTER i ritmit, Monitorim HOLTER i presionit të gjakut
Më shumë
Gjinekologji

Gjinekologji

Ndjekje e shtatzënisë, Crregullimet e menopauzës, Pap Test dhe të gjitha problemet gjinekologjike.
Neurologji

Neurologji

Trajtimi i problemeve të sistemit nervor.
Endokrinologji

Endokrinologji

Diagnostikimi dhe trajtimi i patologjive që lidhen me hormonet si: gjëndrat tiroide, diabeti...
ORL

ORL

Diagnostikimi dhe trajtimi i problemeve me veshin,hundën, kokën dhe qafën.

TE REJA

COMPLEX SURGERY

Anytime a patient is required to — or elects to — have surgery, there are always risks involved. Some surgeries, however, carry with them a

IMPORTANT AMBULANCE SERVICE

Our service aims to operate fully equipped and staffed ambulances via a central dispatch facility with radio communication between area